Πακέτα Φόρτισης

Οι χρήστες και μέλη του ΦΟΡΤΙΖΩ έχουν διάφορες επιλογές προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στους σταθμούς του Δικτύου. Ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους μπορούν

  1. να γίνουν συνδρομητές συμβολαίου στο πρόγραμμα FORTIZO Plus ή FORTIZO Business και αποκτώντας τη δική τους προσωποποιημένη κάρτα RFID να χρησιμοποιούν όλους τους σταθμούς του Δικτύου και να λαμβάνουν απολογιστικούς μηνιαίους λογαριασμούς για τη χρήση που έκαναν το προηγούμενο διάστημα,
  2. να εγγραφούν on-line στο πρόγραμμα FORTIZO EasyCharge και μέσω της εφαρμογής FORTIZO και του κινητού τους τηλεφώνου, να αναζητούν και να κάνουν κράτηση σημείων φόρτισης, να ενεργοποιούν τη φόρτιση του αυτοκινήτου τους, να ελέγχουν απομακρυσμένα την εξέλιξη των συνεδριών φόρτισης που πραγματοποιούν, να πληρώνουν για κάθε συνεδρία, μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, να λαμβάνουν τα αντίστοιχα τιμολόγια και να έχουν διαρκή πρόσβαση στα στατιστικά στοιχεία χρήσης και σε ειδικές προσφορές συνεργατών του Δικτύου και
  3. να προμηθευτούν μια FORTIZO Card με προπληρωμένο χρόνο φόρτισης και χωρίς ανάγκη άλλης διαδικασίας να ξεκινούν να χρησιμοποιούν τα σημεία φόρτισης του Δικτύου και όταν εξαντληθεί το ποσό του προπληρωμένου χρόνου να το ανανεώνουν on-line προσθέτοντας το ποσό που επιθυμούν στην κάρτα τους.
fortizo plus
fortizo card
fortizo easy charge
fortizo business

 

Για συνδρομητές με συμβόλαιο που θέλουν να απολαμβάνουν χαμηλότερες χρεώσεις με μηνιαίο απολογιστικό λογαριασμό και προσφορές.

Μηνιαίο πάγιο από 6,5 €

 

Προμηθευτείτε μια κάρτα με προπληρωμένες συνεδρίες φόρτισης για χρήση σε σταθμούς AC ή DC και χρησιμοποιείστε την άμεσα.  Γεμίστε την κάρτα σας on-line όταν εξαντλήσετε το υπόλοιπο της και συνεχίστε να χρησιμοποιείτε τους σταθμούς φόρτισης, χωρίς ανάγκη εγγραφής ως συνδρομητής.

  • FORTIZO Card Blue – 35 € (περιλαμβάνει κάρτα πρόσβασης FORTIZO + 30 € για χρήση σε όλους τους επί πληρωμή σταθμούς φόρτισης)
  • FORTIZO Card Green – 60 € (περιλαμβάνει κάρτα πρόσβασης FORTIZO + 55 € για χρήση σε όλους τους επί πληρωμή σταθμούς φόρτισης)
  • FORTIZO Card Gold – 100 € (περιλαμβάνει κάρτα πρόσβασης FORTIZO + 95 € για χρήση σε όλους τους επί πληρωμή σταθμούς φόρτισης)

Προπληρωμένα πακέτα ανανέωσης χρόνου για κατόχους FORTIZO Card των 20 € – 50 € – 100 € για σύνδεση σε σταθμούς AC ή DC.

 

Για άμεση χρήση των σημείων φόρτισης μέσω της εφαρμογής FORTIZO.   Εγγραφείτε on-line σε 2΄και αποκτήστε δυνατότητα άμεσης χρήσης των σταθμών του ΦΟΡΤΙΖΩ με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας για κάθε συνεδρία που πραγματοποιείτε.

Ειδικά πακέτα για επιχειρήσεις και οργανισμούς με στόλους ηλεκτρικών οχημάτων.

 

Εάν θέλετε να προσθέσετε ένα νέο πακέτο συνεδριών και χρόνου φόρτισης στην FORTIZO Card σας, μπορείτε άμεσα να την «φορτίσετε» με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας, κλικάρωντας εδώ.

 

 

 

Χάρτης Σημείων Φόρτισης

 

 

Βρείτε το κοντινότερο σημείο φόρτισης του αυτοκινήτου σας, και ξεγνοιάστε.

Χάρτης

UK betting sites, view information for Sign Up Bonuses at bookmakers